Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Світлана

|
Написане: 11 вересня 2007 11:33 am Тема повідомлення: Что- бы Вы пожелали, своим соседям ? |
|
|
Слева, справа, сверху, снизу... А,,, ещё напротив... )
:wink: |
|
Догори |
|
 |
Олександр

|
Написане: 11 вересня 2007 04:04 pm Тема повідомлення: |
|
|
Ніщо так не підриває здоров’я українця, як багатство та добробут сусіда. :D :D :D |
|
Догори |
|
 |
Володимир

|
Написане: 11 березня 2008 03:22 pm Тема повідомлення: |
|
|
Добрий жарт... Але що не кажи, сусіди - люди, з якими спілкуємося, живемо майже разом, ще якщо сусіди с тобою живуть за стіною в одному будинку... Знаєшь про них більше ніж хто сторонній. Якщо спільна тереторія (подвіря, земельна ділянка), то хочеш, щоб відносини були теплими, добрими, приємними. Нікому з нормальних людей несподобаються сварки, прокльони з сусідами, тощо. Тому я бажаю своїм сусідам перш за все розуму та здоровя. Розуму - щоб розуміли своїх сусідів, а здоровя - щоб жили довго та щасливо! А там поживемо, - побачимо...  _________________ Побудуємо щасливе місто разом! |
|
Догори |
|
 |
DANAI

|
Написане: 12 березня 2008 03:11 pm Тема повідомлення: |
|
|
Я б побажала,щоб вони менше курили!Тому що в мене в стіні якась щілина,і весь дим тягне до мене в кімнату! _________________ "Я УХОЖУ ТЕРЯЯ СТРАХ,Я УХОЖУ НО ОСТАЮСЬ В СЕРДЦАХ..." |
|
Догори |
|
 |
Володимир

|
Написане: 13 березня 2008 03:19 pm Тема повідомлення: |
|
|
Да, не позаздриш.
Щілина здорова, чи ні? Може її якось пенкою монтажною залить...
Але саме краще звичайно, щоб не курили, бо шкодить здоровю, та й не тільки їхньому, але й оточуючим!  _________________ Побудуємо щасливе місто разом! |
|
Догори |
|
 |
DANAI

|
Написане: 13 березня 2008 08:29 pm Тема повідомлення: |
|
|
Цепотрібно звернутись до батька,але як почне робити то можна навколо світу об"їздити!Занятий,весь в роботі! _________________ "Я УХОЖУ ТЕРЯЯ СТРАХ,Я УХОЖУ НО ОСТАЮСЬ В СЕРДЦАХ..." |
|
Догори |
|
 |
Володимир

|
Написане: 25 березня 2008 06:50 pm Тема повідомлення: |
|
|
DANAI написав(ла): | Цепотрібно звернутись до батька,але як почне робити то можна навколо світу об"їздити!Занятий,весь в роботі! |
А батько мабуть тоже палить, то йому це не дуже заважає, а то й не заважає й взагалі?  _________________ Побудуємо щасливе місто разом! |
|
Догори |
|
 |
DANAI

|
Написане: 26 березня 2008 12:27 am Тема повідомлення: |
|
|
Ні,батько не курить,веде здоровий спосіб життя. _________________ "Я УХОЖУ ТЕРЯЯ СТРАХ,Я УХОЖУ НО ОСТАЮСЬ В СЕРДЦАХ..." |
|
Догори |
|
 |
Світлана

|
Написане: 04 квітня 2008 03:38 pm Тема повідомлення: |
|
|
DANAI написав(ла): | Ні,батько не курить,веде здоровий спосіб життя. |
Дуже за тебе рада. Бо в мене батько так смалить. Особливо в дитинстві, не знала куди від нього дітися, вірніше від диму. Хочеш з ним поспілкуатися, згадую, а він на куриться і так неприємно... Але зараз вже інша річ. Живу окремо, є своя сімя, діти. В гості звичайно ходимо, бачимося, а як разом не живемо то воно й не так вже й важливо. Хіба що моїй мамі ще це актуально. А може вже звикла, не дізнавалася. _________________ Наше життя, в наших руках!
Будемо мудрими! |
|
Догори |
|
 |
Ludmilk@

|
Написане: 16 листопада 2008 11:04 pm Тема повідомлення: |
|
|
Хочу сказати, що мої домочадці такаж палять, але дозволяю на кухні палити тільки ввечері, якщо я вже не буду туди йти. Раніше боролася з цим, а зараз: нехай палять, можливо швидше зрозуміють що це шкідливо. _________________ Посміхайтеся, усмішка вас прикрашає!!!
:-) |
|
Догори |
|
 |
Vika
|
Написане: 26 листопада 2008 10:16 am Тема повідомлення: |
|
|
не выбирай дом, выбирай соседа Пусть у соседей все будет хорошо. Денег, здоровья, веселья. Им хорошо - мне проблем меньше  _________________ Нас кличе у мандри дорога |
|
Догори |
|
 |
|