|
|
Суспільно-інформаційний портал "Місто Сквира" (ФОРУМ)
Місце для спілкування про Сквиру, Сквирський район, про Україну й про увесь світ!
|
 |
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Володимир

З нами з: 10.09.07 Повідомлень: 62 Звідки: м. Сквира
|
Написане: 01 грудня 2008 08:57 pm Тема повідомлення: Сквирський хлібозавод |
|
|
Сквирський завод хлібобулочних виробів має в Сквирі та й по всьому Сквирському районі й Україні (не по всій, звісно) має дуже добрі відгуки щодо своєї продукції.
І кожен сквирянин нехай скаже, чи це так, чи - ні!
Особисто я, завжди купую тільки Сквирський хліб. Ну, дуже рідко, Київський чи Білоцерківський. А то, тільки Сквирський. Чого? Бо дуже смачний. Особливо, "Батони дорожні", не кажучи вже про різні смачні булочки та бесквіти і торти.
А ви купуєте Сквирський хліб, і чи куштували взагалі?  _________________ Побудуємо щасливе місто разом! |
|
Догори |
|
 |
Світлана

З нами з: 11.09.07 Повідомлень: 46 Звідки: місто Сквира
|
Написане: 10 січня 2011 04:13 pm Тема повідомлення: Що сталося з Сквирським хлібом?.. |
|
|
Згодна з вами, Володимир.
Наш, Сквирський Хліб, справді смачний.
Але останнім часом зявилися деякі фактори, які поставили
значні мінуси на моєму відношенні до сквирського хліба.
Перший мінус!
Батон дорожній почали весь час запаковувати в целофан, що негативно впливає на його
смакові якості та й на те, чи взагалі він свіжий, чи його розпарили та знову "впихують" покупцеві.
Другий мінус!
Муку для хліба більше всього не просіюють, бо інколи в готових виробах знаходжу різні речі,
такі як шмат мотузки з мішка, чи темні кусочки борошна.
А про те, що засмажують наш хліб, так що від нього аж горілим
тхне, то я вже мовчу. Куди дивиться пекар, чим думає. Ти ж для людей печеш, готуєш, то
роби це відповідально. А б цих пекарів штрафувала гарно, а то й взагалі звільняла з ганьбою.
А директору Хлібзавода нашого Сквирського також мабуть наплювати на це , якщо це допускає і
нічого не робить, щоб змінити ситуацію.
Підсумовуючи факти, можу сказати одне: спочатку ці зміни здаються неприпустимими та відразливими,
але потім наш сквирський народ просто звикає та й купує далі сквирський хліб з усіма його недоліками.
Шкода, шкода, дуже шкода ...  _________________ Наше життя, в наших руках!
Будемо мудрими! |
|
Догори |
|
 |
Професіонал Модератор


З нами з: 16.10.07 Повідомлень: 46 Звідки: Сквира
|
Написане: 13 січня 2011 05:17 pm Тема повідомлення: Ганьба чи слава?.. |
|
|
Взагалі, сквирський хліб, можна їсти.
На смак і на вигляд - нічого собі, нормальний.
Але саме кращий - домашній, випечений своїми руками хліб.
Знаєшь, що в ньому, яка мука і так далі.
Щодо сквирського хліба, то більше у відношенні схиляюсь до Світлани.
Купував недавно Сквирський батон, а він же замотаний у кульок.
Коли розгорнув і нюхнув, то був вражений - на дотик такий мякий і
свіжий, а запах був плісняви і несвіжості.
Висновки робіть самі.  _________________ Професіоналізм - це звичка.
Ціль - досягати кращого! |
|
Догори |
|
 |
bigboy from bc-city

З нами з: 08.12.07 Повідомлень: 60 Звідки: Біла Церква
|
Написане: 20 січня 2011 09:54 am Тема повідомлення: |
|
|
Сквирський хліб дійсно дуже вкусний , його вже з півроку продають у Білій Церкві , купуємо регулярно.  _________________ Direct evidence |
|
Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
|
|