|
|
Суспільно-інформаційний портал "Місто Сквира" (ФОРУМ)
Місце для спілкування про Сквиру, Сквирський район, про Україну й про увесь світ!
|
 |
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Світлана

|
Написане: 17 листопада 2008 10:04 pm Тема повідомлення: Чоловіки (їх риси та характер)! |
|
|
Мені найбільше подобається у чоловіках мужність та оптимізм.
Мужній - це значить сильний, безстрашний, завжди захистить.
А оптиміст - це завжди веселий, радісний. Дивиться на життя з посмішкою, і оточуючим не дає бути сумними. Завжи жартує.
А які вам подобаються чоловіки? Які риси найбільше?  _________________ Наше життя, в наших руках!
Будемо мудрими! |
|
Догори |
|
 |
Ludmilk@

|
Написане: 20 листопада 2008 07:30 pm Тема повідомлення: Re: Чоловіки (їх риси та характер)! |
|
|
Веселого і радісного я б назвала того, в кого гарне почуття гумору, а от оптиміст — це завсім інше, це коли не втрачає ні нащо надію, а разом з цим і почуття гумору  _________________ Посміхайтеся, усмішка вас прикрашає!!!
:-) |
|
Догори |
|
 |
Ludmilk@

|
Написане: 20 листопада 2008 07:32 pm Тема повідомлення: Re: Чоловіки (їх риси та характер)! |
|
|
А мені найбільше подобається в чоловіку - це його повага до інших, розуміння, турбота і звісно справжня дружба. А “смішний” оптиміст, так це чудове доповнення його. _________________ Посміхайтеся, усмішка вас прикрашає!!!
:-) |
|
Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
|
|