Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
bigboy from bc-city

|
Написане: 11 березня 2008 06:43 pm Тема повідомлення: Собрались купить хороший атомобиль? Сначала зайдите сюда. |
|
|
Может комуто пригодится перед выбором авто этотhttp://cartest.omega.kz/crash.htmlсайт. _________________ Direct evidence |
|
Догори |
|
 |
Володимир

|
Написане: 13 березня 2008 03:55 pm Тема повідомлення: Re: Собрались купить хороший атомобиль? Сначала зайдите сюда |
|
|
Був я на цьому сайті. Я так зрозумів, вони тестують машини на їх міцність при аваріях і таке інше. Це добре. Купуючи авто, знати міцність своєї машини. Але краще ніколи не втрапляти у аварії, бути обережним, не пертися по перед батька в пекло!  _________________ Побудуємо щасливе місто разом! |
|
Догори |
|
 |
bigboy from bc-city

|
Написане: 14 березня 2008 08:43 pm Тема повідомлення: Re: Собрались купить хороший атомобиль? Сначала зайдите сюда |
|
|
Володимир написав(ла): |
Був я на цьому сайті. Я так зрозумів, вони тестують машини на їх міцність при аваріях і таке інше. Це добре. Купуючи авто, знати міцність своєї машини. Але краще ніколи не втрапляти у аварії, бути обережним, не пертися по перед батька в пекло!  |
Як казав мій батько;"Краще на пів-години запізнитися додому ніж на кілька десятків років раніше потрапити на кладовище".
А від аварії нажаль, ніхто не застрахований _________________ Direct evidence |
|
Догори |
|
 |
Ludmilk@

|
Написане: 24 листопада 2008 10:26 am Тема повідомлення: Re: Собрались купить хороший атомобиль? Сначала зайдите сюда |
|
|
Так!!! Так!!! Так!!!
Але кожен повинен слідкувати за собою, виконувати всі правила дорожнього руху і бути максимум уважним. Якщо кожен буде цього дотримуватися, то і аварій стане менше!!! _________________ Посміхайтеся, усмішка вас прикрашає!!!
:-) |
|
Догори |
|
 |
|