Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Світлана

|
Написане: 11 березня 2008 04:21 pm Тема повідомлення: Ваш улюблений вид спорту |
|
|
Мені дуже подобається вид спорту, як плавання. А ще більше прижки в воду! Всі ці акробатичні трюки в повітрі. Цікаво, хто виграє. Сама вболіваю за того, хто сподобався.  _________________ Наше життя, в наших руках!
Будемо мудрими! |
|
Догори |
|
 |
DANAI

|
Написане: 12 березня 2008 02:28 pm Тема повідомлення: |
|
|
А мені подобається паркур.Тільки в нашому місті ним майже ніхто не займається. _________________ "Я УХОЖУ ТЕРЯЯ СТРАХ,Я УХОЖУ НО ОСТАЮСЬ В СЕРДЦАХ..." |
|
Догори |
|
 |
Володимир

|
Написане: 13 березня 2008 03:51 pm Тема повідомлення: |
|
|
DANAI написав(ла): | А мені подобається паркур.Тільки в нашому місті ним майже ніхто не займається. |
Ніколи не чув про такий вид спорту.
Що він в себе включає, як ним займатися? _________________ Побудуємо щасливе місто разом! |
|
Догори |
|
 |
DANAI

|
Написане: 14 березня 2008 03:27 pm Тема повідомлення: |
|
|
Паркур-це акробатика і сила.Короче,подолання перешкод різних типів.Подивіться фільм "Ямакасі" і все стане ясно.  _________________ "Я УХОЖУ ТЕРЯЯ СТРАХ,Я УХОЖУ НО ОСТАЮСЬ В СЕРДЦАХ..." |
|
Догори |
|
 |
Володимир

|
Написане: 25 березня 2008 07:01 pm Тема повідомлення: |
|
|
DANAI написав(ла): | Паркур-це акробатика і сила.Короче,подолання перешкод різних типів.Подивіться фільм "Ямакасі" і все стане ясно.  |
Зрозумів на всі 100 відсотків. Фільм "Ямакасі" дивився і не раз. Сподобалося. Відповідно, якщо є такий вид спорту, то також - добре.
Цікаво, хто ж в Сквирі, займається таким спортом. Можливо, десь проходять тренування, чи є певна команда, окремі особистості? Ти можливо знаєшь? Поділись. Розкажи. Буду дуже вдячний!  _________________ Побудуємо щасливе місто разом! |
|
Догори |
|
 |
DANAI

|
Написане: 26 березня 2008 12:25 am Тема повідомлення: |
|
|
Є пару хлопців,які цим займаються,це мій брат та декілька його друзів!Назви команди ще немає,але скоро буде!  _________________ "Я УХОЖУ ТЕРЯЯ СТРАХ,Я УХОЖУ НО ОСТАЮСЬ В СЕРДЦАХ..." |
|
Догори |
|
 |
Володимир

|
Написане: 04 квітня 2008 04:01 pm Тема повідомлення: |
|
|
Дякую, що розповіла.
Бажаю твоєму брату і його друзям успіху.  _________________ Побудуємо щасливе місто разом! |
|
Догори |
|
 |
Ludmilk@

|
Написане: 24 листопада 2008 10:07 am Тема повідомлення: |
|
|
А мені подобається художня гімнастика, хоча я спостерігаю за нею лише по тв. _________________ Посміхайтеся, усмішка вас прикрашає!!!
:-) |
|
Догори |
|
 |
Ludmilk@

|
Написане: 24 листопада 2008 10:09 am Тема повідомлення: |
|
|
А мені подобається футбол, вдома разом із сім’єю спостерігаємо і вболіваємо разом!!! _________________ Посміхайтеся, усмішка вас прикрашає!!!
:-) |
|
Догори |
|
 |
lili4ka

|
Написане: 11 липня 2011 10:47 am Тема повідомлення: |
|
|
Ludmilk@ написав(ла): | А мені подобається футбол, вдома разом із сім’єю спостерігаємо і вболіваємо разом!!! |
А закого ти вболіваєш? Я вболіваю за "Динамо". _________________ Ваше СОНЕЧКО =) |
|
Догори |
|
 |
lili4ka

|
Написане: 04 грудня 2011 04:52 pm Тема повідомлення: |
|
|
Мій тато колись займався професійно спортом в Сквирі. В нього багато грамот та медаль з фудболу, хокею та гандболу. _________________ Ваше СОНЕЧКО =) |
|
Догори |
|
 |
|