Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
admin Адміністратор

З нами з: 10.09.07 Повідомлень: 26 Звідки: місто Сквира, Київська область, Україна
|
Написане: 23 листопада 2007 01:18 pm Тема повідомлення: Медицинское обслуживание |
|
|
В нашем городе очень хорошее медицинское обслуживание. Это я так говорю, потому что я не болею и к врачам обращаюсь, если нужно пройти комиссию или перекомиссию. Что скажете вы? |
|
Догори |
|
 |
DANAI

|
Написане: 20 березня 2008 09:13 pm Тема повідомлення: |
|
|
В нашому місті медики дуже хороші...........Але краще поїдьте в Білу Церкву! _________________ "Я УХОЖУ ТЕРЯЯ СТРАХ,Я УХОЖУ НО ОСТАЮСЬ В СЕРДЦАХ..." |
|
Догори |
|
 |
Володимир

|
Написане: 04 квітня 2008 04:16 pm Тема повідомлення: |
|
|
"Хороші" в якому сенсі? Справді добрі та хороші, чи поганенькі?  _________________ Побудуємо щасливе місто разом! |
|
Догори |
|
 |
bigboy from bc-city

|
Написане: 04 квітня 2008 06:22 pm Тема повідомлення: Re: Медицинское обслуживание |
|
|
admin написав(ла): | В нашем городе очень хорошее медицинское обслуживание. |
РЖУ НЕМАГУ.
Я пад сталом.
Ты так больше не шути. _________________ Direct evidence |
|
Догори |
|
 |
Доктор Андрій

|
Написане: 13 травня 2008 04:08 pm Тема повідомлення: Re: Медицинское обслуживание |
|
|
bigboy from bc-city.com написав(ла): | admin написав(ла): | В нашем городе очень хорошее медицинское обслуживание. |
РЖУ НЕМАГУ.
Я пад сталом.
Ты так больше не шути. |
А ти вилізь з під стола. І не смійся так, а то грижа вилізе. А медицина в нас непогано поставлена. все це я сам бачив і робив. Людей з того світу витягують. Не гірше,а то і краще, ніж в інших райцентрах. |
|
Догори |
|
 |
Світлана

|
Написане: 16 травня 2008 02:54 pm Тема повідомлення: |
|
|
DANAI написав(ла): | В нашому місті медики дуже хороші...........Але краще поїдьте в Білу Церкву! |
Згодна з тобою. Наші Медики, дійсно хороші люди. Є, звичайно, "паршиві овечки" в стаді, та проте по них ми не судимо. І куди б не їздила, своє, рідне все одно краще.
Я в Білу Церкву єдине чого звертаюсь до лікарів, - то це по питаннях лікування зубів. Що не кажіть, але в Білій Церкві ця сфера більш розвинена.
Але за інше нічого не можу сказати. Знаю лише, що у нас в Сквирі, у лікарні зараз триває ремонт Пологового відділення. І моя знайома, має ось-ось скоро стати мамою. То при виборі пологового будинку майже всі хочуть їхати у Володарку, а про Білу Церкву навіть нічого не хочуть чути. Склалося таке негативне відношення: минулі мами, які там народжували, розповідають, про дуже погане ставлення у пологовому будинку Білої Церкви. Я не заглублялася у подробиці, що саме там ставалось, але ось такий похмурий факт.  _________________ Наше життя, в наших руках!
Будемо мудрими! |
|
Догори |
|
 |
Ludmilk@

|
Написане: 05 листопада 2008 07:33 pm Тема повідомлення: медичне обслуговування |
|
|
Можливо й хороша медицина, але на власному досвіді зрозуміла що без знайомств ти нікому не потрібний. Можливо будете не згодні, але задумайтеся: і скажете що це так. То в швидкій допомозі паливо закінчилося, то черговий лікар спить випивший, а іноді просто, якщо це похила людина не виїзджає на виклик швидка. Гірко, але напривеликий жаль це дійсно так.  _________________ Посміхайтеся, усмішка вас прикрашає!!!
:-) |
|
Догори |
|
 |
DartZ

|
Написане: 06 листопада 2014 07:39 pm Тема повідомлення: |
|
|
хто що може сказати про пологовий будинок: до якого лікаря краще звертатись? скільки коштує зараз родити дитину в Сквирі? які умови створені для пацієнтів? |
|
Догори |
|
 |
lady_c

|
Написане: 10 листопада 2014 06:31 pm Тема повідомлення: Пологовий будинок. Місто Сквира. |
|
|
DartZ написав(ла): | хто що може сказати про пологовий будинок: до якого лікаря краще звертатись? скільки коштує зараз родити дитину в Сквирі? які умови створені для пацієнтів? |
Наскільки мені відомо, то у Сквирському пологовому будинку, пару років тому робили капітальний ремонт. Але беручи до уваги європейські стандарти - нам ще до них дуже далеко.
Лікарі такі як і всюди - чим більше заплатиш, тим краще до тебе будуть відноситися.  |
|
Догори |
|
 |
DartZ

|
Написане: 10 листопада 2014 09:31 pm Тема повідомлення: Re: Пологовий будинок. Місто Сквира. |
|
|
lady_c, дякую за відповідь. |
|
Догори |
|
 |
|