Суспільно-інформаційний портал "Місто Сквира" (ФОРУМ)

Місце для спілкування про Сквиру, Сквирський район, про Україну й про увесь світ!
Оцифрування, послуги з обробки відео й аудіо у місті Сквира!
Ваша улюблена страва!
Перейти до сторінки назад  1, 2
 
Нова тема   Відповісти    Суспільно-інформаційний портал "Місто Сквира" (ФОРУМ) -> Кулінарія
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
youhim



З нами з: 28.04.09
Повідомлень: 12

ПовідомленняНаписане: 10 листопада 2009 11:35 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Цитата:
але ж на стіл для гостей борщ з салом не поставиш

Я б не відмовився під самогоночку
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Ludmilk@



З нами з: 21.10.08
Повідомлень: 84
Звідки: Київ

ПовідомленняНаписане: 10 листопада 2009 09:29 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ага, і солоних огірочків з діжечки, а також декілька цибулин)))))
Very Happy
_________________
Посміхайтеся, усмішка вас прикрашає!!!
:-)
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Ludmilk@



З нами з: 21.10.08
Повідомлень: 84
Звідки: Київ

ПовідомленняНаписане: 20 листопада 2009 02:35 pm    Тема повідомлення: Ось ще один салат і варіант його оформлення))))) Відповісти цитуючи




_________________
Посміхайтеся, усмішка вас прикрашає!!!
:-)
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
youhim



З нами з: 28.04.09
Повідомлень: 12

ПовідомленняНаписане: 01 грудня 2009 09:14 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ось вам ще приклади для творчості Very Happy
http://supercook.ru/zz105-37.html
http://supercook.ru/za-curving.html
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Ludmilk@



З нами з: 21.10.08
Повідомлень: 84
Звідки: Київ

ПовідомленняНаписане: 01 грудня 2009 04:59 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я вже давно користуюся цим сайтом) Але дуже вдячна, можливо ще когось зацікавить!!!
_________________
Посміхайтеся, усмішка вас прикрашає!!!
:-)
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Кверти



З нами з: 08.07.08
Повідомлень: 10

ПовідомленняНаписане: 29 жовтня 2018 07:47 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Блинный тирамису

Блины:

Сливочное масло – 6 столовых ложек
Молоко – 720 мо
Яйцо – 6 шт
Мука – 1,5 стакана
Сахар – 6 столовых ложек
Щепотка соли
Кофейный ликер/ Baileys/ бренди – 45 мл
Крем тирамису:
Большое яйцо – 3 шт (белки/желтки отдельно)
Сахар – 150 г
Сыр маскарпоне – 240 г
Жирные сливки – 125 мл
Кофейный ликер/ Baileys/ бренди – 75 мл
Темный шоколад – 85 г
Щепотка соли

Готовимблинный торт рецепт
1. Растопите масло. В отдельной кастрюльке нагрейте молоко, снимите с огня и остудите около 10 минут. Смешайте муку, яйца, сахар, соль и ликер в блендере и взбейте до однородной массы. Влейте молоко и сливочное масло и взбейте тесто снова.
2. Поставьте тесто в холодильник на 6 часов, а лучше на ночь. Обжарьте тонкие блины на сковороде с обеих сторон и выложите на отдельную тарелку.
3. Приготовеьте крем, взбив желтки с ВЅ стакана сахара и поставив на водяную баню. Помешивая, доведите желтки до блендо-желтого состояния.
4. Остудите. Вымойте миску и высушите. В ней взбейте белки со щепоткой соли до воздушных пиков. Выспьте остальную Вј стакана сахара и взбейте снова. В отдельной миске хорошенько взбейте сливки. В желтки введите маскарпоне и ликер, затем – сливки и белки (взбивайте после добавления каждого ингредиента отдельно).
5. Перемешайте, закройте крем и поставьте в холодильник на 1-2 часа.
6. Нанесите крем между каждым слоем блинов. Поставьте торт в холодильник на час. Через час оставшийся крем нанесите поверх торта, сверху натрите шоколад и поставьте готовый торт в холодильник на 2 часа.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Суспільно-інформаційний портал "Місто Сквира" (ФОРУМ) -> Кулінарія Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2
Сторінка 2 з 2
Оцифрування, послуги з обробки відео й аудіо у місті Сквира!

 
Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Авторське право © 2007 - 2018  Зеленський Сергій Миколайович  -  Усі права захищені.
Копіювання матеріалів дозволене тільки з видимим посиланням на джерело: http://www.skvira.com
Хостинг сайту наданий і здійснюється компанією HostPro.ua (м. Київ, Україна) далі
Тематический индекс цитирования Яндекса (тИЦ)