|
|
Суспільно-інформаційний портал "Місто Сквира" (ФОРУМ)
Місце для спілкування про Сквиру, Сквирський район, про Україну й про увесь світ!
|
 |
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Aleksionis

|
Написане: 21 вересня 2012 07:15 pm Тема повідомлення: Зміни напрямку головної дороги на кругу. Чому? Які наслідки? |
|
|
Я сам водій. Стаж понад 10 років. Сквиру знаю, як своїх 5 пальців. Недавно мою увагу привернуло оголошення в місцевій газеті, про зміну головної дороги в центрі, на кругу. Потім завітав на сайт міської ради, там більш детально, точно - головну дорогу змінено.
Я не розумію, навіщо така плутанина? Водії звикли до одного темпу, напрямку, положення речей, а тут зовсім по-іншому. Та й ще так заплутано.
Якщо вже змінюється пріорітет "Дати дорогу", то нехай змінюється вже по всьому круговому русі, а не тільки з одного боку. Проте обіцяних змінених знаків поки що не бачив.
Можливо залишиться все так як і є? Поки що, як їздив (по-старому), так і їзджу. |
|
Догори |
|
 |
Turbo

|
Написане: 27 вересня 2012 06:22 pm Тема повідомлення: Треба буде поглянути на рух машин на кругу |
|
|
Цікаво-цікаво. Треба буде поглянути на рух машин на кругу. І на знаки також.  |
|
Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
|
|