Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Ludmilk@

|
Написане: 11 листопада 2008 03:40 pm Тема повідомлення: Re: Привіт! |
|
|
Привіт Світлана, моє ім’я так і є — Людмила. Я з м. Києва, але достатньо часто буваю в Сквирі. А ти зі Сквири??? _________________ Посміхайтеся, усмішка вас прикрашає!!!
:-) |
|
Догори |
|
 |
Світлана

|
Написане: 11 листопада 2008 09:02 pm Тема повідомлення: |
|
|
....................................................
Дуже приємно, Людмила.
Так, я мешкаю в Сквирі.
Чому ти достатньо часто буваєш в місті Сквира? У тебе тут живуть твої родичі чи друзі? Чи може по роботі потрібно приїздити? Чи ще щось?
Розкажи, тобто напиши, будь-ласка. _________________ Наше життя, в наших руках!
Будемо мудрими! |
|
Догори |
|
 |
Ludmilk@

|
Написане: 13 листопада 2008 01:47 pm Тема повідомлення: Привіт Світлано!!! |
|
|
Дякую що написала!!!
Ні, я народилася і живу в Києві, а в Сквирі буваю часто томущо мої батьки зі Сквирськього району. В нас є дача в селі... Іноді ми туди їздимо. А влітку коли у всіх відпустка взагалі проживаємо. А ти працюєш чи навчаєшся??? Де працюєш, або ким будеш (якщо навчаєшся), якщо не секрет де саме ти проживаєш в Сквирі, і скільки тобі років??? Дякую, чекаю з нетерпінням відповідь.  _________________ Посміхайтеся, усмішка вас прикрашає!!!
|
Догори |
|
 |
Світлана

|
Написане: 13 листопада 2008 04:49 pm Тема повідомлення: |
|
|
.................................................................................
Так, влітку в Сквирі та й по всьому районі дуже добре, гарно.
А працюю я (якщо це так можна назвати) домогосподаркою у власній сім"ї. Чоловік підприємець... Живу в Сквирі в районі "Діхтярня", за ставком, як від ліцею та через 6 садік перейти.
Скільки мені років не скажу, буде таємницею.  _________________ Наше життя, в наших руках!
Будемо мудрими! |
|
Догори |
|
 |
Ludmilk@

|
Написане: 14 листопада 2008 09:00 am Тема повідомлення: Привіт Світлано!!! |
|
|
Вибач, але я не знаю цього району. Де ліцей так, часто там гуляла. А ось де 6-й дитячий садочок-ні. Я знаю є садочок недалеко від військомату, біля речового базару.
А чому не хочеш працювати не лише на сім’ю, адже спілкування з людьми на роботі це цікаво. Чим займається твій чоловік???
А ти, взагалі, хто за професією??? _________________ Посміхайтеся, усмішка вас прикрашає!!!
|
Догори |
|
 |
Olen'ka
|
Написане: 12 березня 2009 08:10 pm Тема повідомлення: |
|
|
Мене звати Ольга, 27 років. Живу в Сквирі, працюю вчителем: викладаю українську мову та літературу. Виховуюю доньку. |
|
Догори |
|
 |
Світлана

|
Написане: 04 квітня 2009 07:22 pm Тема повідомлення: |
|
|
Olen'ka написав(ла): | Мене звати Ольга, 27 років. Живу в Сквирі, працюю вчителем: викладаю українську мову та літературу. Виховуюю доньку. |
Радо вітаю Вас, Ольга, на даному форумі міста Сквири!  _________________ Наше життя, в наших руках!
Будемо мудрими! |
|
Догори |
|
 |
Igor
|
Написане: 06 жовтня 2009 07:10 am Тема повідомлення: |
|
|
Меня зовут Игорь я из Росии из г.Ярославля. Никогда не был в Сквире и в Украине вообще, но в сквире у меня жил дедушка (хотя я его тоже никогда не видел). Теперь вот разыскиваю родственников. |
|
Догори |
|
 |
lili4ka

|
Написане: 09 липня 2011 11:09 am Тема повідомлення: Привіт!!! |
|
|
Мене звати Ліля живу я в м.Київ в Сквирі буваю кожного літа Для мене Сквира це: свіже повітря, яскраве снечко та хорошій настрій _________________ Ваше СОНЕЧКО =) |
|
Догори |
|
 |
admin Адміністратор

З нами з: 10.09.07 Повідомлень: 26 Звідки: місто Сквира, Київська область, Україна
|
Написане: 12 липня 2011 09:19 pm Тема повідомлення: Re: Привіт!!! |
|
|
lili4ka написав(ла): | Мене звати Ліля живу я в м.Київ в Сквирі буваю кожного літа Для мене Сквира це: свіже повітря, яскраве снечко та хорошій настрій |
Дуже приємно.
Особливо коли так гарно відгукуєтеся про Сквиру.
Сподіваюсь вам у нас сподобається.  _________________ Приємного спілкування! |
|
Догори |
|
 |
Иван

|
Написане: 21 січня 2018 06:53 pm Тема повідомлення: |
|
|
Всем привет! Меня зовут Иван, в название ника думаю и так понятно. Мне 47, работаю Агрономом с большой буквы  |
|
Догори |
|
 |
|