|
|
Суспільно-інформаційний портал "Місто Сквира" (ФОРУМ)
Місце для спілкування про Сквиру, Сквирський район, про Україну й про увесь світ!
|
 |
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
admin Адміністратор

З нами з: 10.09.07 Повідомлень: 26 Звідки: місто Сквира, Київська область, Україна
|
Написане: 23 листопада 2007 01:09 pm Тема повідомлення: Конец света |
|
|
В Библии написано, что потопа больше не будет. В завет Бог поставил радугу, которая и сейчас для нас как знамение. В священном писании написано, что земля сгорит. Ледниковый период нам уже не угрожает. Но задуматся о смысле жизни, зачем мы здесь, вроде как всегда ни поздно и никогда ни рано. |
|
Догори |
|
 |
DANAI

|
Написане: 20 березня 2008 09:09 pm Тема повідомлення: |
|
|
Кінець світу настає вже багато років!І ніяк настати не може!То кому потрібно вірити? _________________ "Я УХОЖУ ТЕРЯЯ СТРАХ,Я УХОЖУ НО ОСТАЮСЬ В СЕРДЦАХ..." |
|
Догори |
|
 |
bigboy from bc-city

|
Написане: 23 березня 2008 07:13 pm Тема повідомлення: |
|
|
Думаю він всетаки буде але ми до того часу не дожевемо. _________________ Direct evidence |
|
Догори |
|
 |
Володимир

|
Написане: 25 березня 2008 06:39 pm Тема повідомлення: |
|
|
bigboy from bc-city.com написав(ла): | Думаю він всетаки буде але ми до того часу не дожевемо. |
Звертаючи увагу на те, які речі стаються в звичайному темпі в природі, то розумієш, що все, що виникае, народжується, має, як початок, то так і кінець. Це стосується, як окремих ланок всесвіту, окремих його компонентів, так і всього всесвіту взагалом. Тому я впевнений, що кінець світу обовязково, на жаль, буде. І я згоден з тобою, що ми мабуть ще до нього не дожевемо.
Але хто його знає...
Пожевемо, побачимо. Будемо оптимістами!
І звичайно розумієшь, що ти не випадково, зявився в цей світ. Відчуваешь, що ти маєшь певну ціль, яку потрібно обовязково виконати. Як маленька деталь у великому механізмі двигуні машини, без якої все заглохне, або буде працювати дуже погано. Так і кожен з нас у цьому світі. І нам потрібно найти те місце, те покликання, яке нам потрібно виконати. І погано, дуже погано, якщо я не виконаю свою міссію.
Оце так я думаю, дивлюсь на кінець світу та на сенс мого життя.  _________________ Побудуємо щасливе місто разом! |
|
Догори |
|
 |
Андрій Олександрович пастор

|
Написане: 26 листопада 2008 10:02 am Тема повідомлення: |
|
|
Владимир, а вы уже знаете своё предназначение? Если "да", то как вы это узнали? _________________ "Иисус Христос вчера и сегодня и во веки Тот же." (Евр.13:8) |
|
Догори |
|
 |
Иван

|
Написане: 21 січня 2018 07:02 pm Тема повідомлення: |
|
|
Не верю я в конец света. Земля существует миллионы и то и миллиарды лет и еще сколько же будет. |
|
Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
|
|