|
|
Суспільно-інформаційний портал "Місто Сквира" (ФОРУМ)
Місце для спілкування про Сквиру, Сквирський район, про Україну й про увесь світ!
|
 |
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Володимир

|
Написане: 11 березня 2008 03:48 pm Тема повідомлення: Пропозиції. Хто що знає, що порадить, де робить. |
|
|
Народ Сквири давайте говорити. Робота це ж важливий фактор кожного. Працюємо, отримуємо гроші. А без грошей плоховато. Давайте допомагати один одному заробляти, та ще й немало, а щоб хватало, й залишилося!!!  _________________ Побудуємо щасливе місто разом! |
|
Догори |
|
 |
Світлана

|
Написане: 11 березня 2008 04:02 pm Тема повідомлення: |
|
|
Я особисто працюю в дома. Дивлюсь за дітьми, по господарству, а чоловік заробляє гроші. Проте буду мати на увазі, якщо щось почую, чи дізнаюсь, то обовязково повідомлю тут.  _________________ Наше життя, в наших руках!
Будемо мудрими! |
|
Догори |
|
 |
bigboy from bc-city

|
Написане: 11 березня 2008 06:58 pm Тема повідомлення: |
|
|
Світлана написав(ла): | Я особисто працюю в дома. Дивлюсь за дітьми, по господарству, а чоловік заробляє гроші. Проте буду мати на увазі, якщо щось почую, чи дізнаюсь, то обовязково повідомлю тут.  |
Хорошая работа мне нравится  _________________ Direct evidence |
|
Догори |
|
 |
Світлана

|
Написане: 13 березня 2008 04:10 pm Тема повідомлення: |
|
|
bigboy from bc-city.com написав(ла): | Світлана написав(ла): | Я особисто працюю в дома. Дивлюсь за дітьми, по господарству, а чоловік заробляє гроші. Проте буду мати на увазі, якщо щось почую, чи дізнаюсь, то обовязково повідомлю тут.  |
Хорошая работа мне нравится  |
Воно так на перший погляд здається, що все легко й просто. А як почнеш робить то те, то те, як зачепешся... І робоча зміна розпочинається рано зранку і закінчується пізно ввечері. 7 днів на тиждень!  _________________ Наше життя, в наших руках!
Будемо мудрими! |
|
Догори |
|
 |
bigboy from bc-city

|
Написане: 14 березня 2008 08:29 pm Тема повідомлення: |
|
|
Світлана написав(ла): | bigboy from bc-city.com написав(ла): | Світлана написав(ла): | Я особисто працюю в дома. Дивлюсь за дітьми, по господарству, а чоловік заробляє гроші. Проте буду мати на увазі, якщо щось почую, чи дізнаюсь, то обовязково повідомлю тут.  |
Хорошая работа мне нравится  |
Воно так на перший погляд здається, що все легко й просто. А як почнеш робить то те, то те, як зачепешся... І робоча зміна розпочинається рано зранку і закінчується пізно ввечері. 7 днів на тиждень!  |
Да вообще я понял 7/24 график жестокий и зделать ничего нельзя  _________________ Direct evidence |
|
Догори |
|
 |
Соната

|
Написане: 08 серпня 2008 12:48 pm Тема повідомлення: Re: Пропозиції. Хто що знає, що порадить, де робить. |
|
|
Володимир написав(ла): | Давайте допомагати один одному заробляти, та ще й немало, а щоб хватало, й залишилося!!!  |
З чисто професійного погляду на м.Сквира, можу зазначити великі перспективи в роботі для потенційних координаторів компанії Ейвон. Вимоги до кандидатів - активна життева позиція, бажання заробляти достойні гроші, розвиватись.... Що пропонує компанія - безкоштовній старт і навчання, всебічну підтримку, грошову винагороду і премію в перший рік роботи координатором в розмірі 10 000 грн, окрім зарплати участь в програмах, які передбачають отримання цінних призів у вигляді автомобіля, ювелірних прикрас,грошей, мобільних, компютерів, поїздок за кордон та ін. Вакансії всьго 2 Кандидати будуть відбиратись під час співбесіди. Запис на співбесіду по тел. 8066 287 44 04. _________________ Возьми свою мечту и заставь ее сбыться! |
|
Догори |
|
 |
Професіонал Модератор

|
Написане: 16 листопада 2008 11:12 pm Тема повідомлення: |
|
|
Цікаво, а чоловікам координаторами компанії Ейвон, можна бути.
Бо наскільки я знаю, то всі координатори, яких я зустрічав, то були жінки.  _________________ Професіоналізм - це звичка.
Ціль - досягати кращого! |
|
Догори |
|
 |
Соната

|
Написане: 19 листопада 2008 12:52 pm Тема повідомлення: |
|
|
Так, можуть. Було б бажання і навики роботи з людьми. _________________ Возьми свою мечту и заставь ее сбыться! |
|
Догори |
|
 |
Ludmilk@

|
Написане: 20 листопада 2008 06:02 pm Тема повідомлення: |
|
|
Особисто я нічого не маю проти Ейвон, але не розумію, як можна замовляти продукцію (не залежно від того що замовляєш) якщо не знаєш яка вона, який запах!!! Пудру, помаду і духи не можна замовити просто дивлячись на неї, адже якщо Ви продаєте, радите, то %90 не вгадаєте. Буває що одна помада виглядає на різних губах по-різному, запах парфюму також інший, тому що у кожної людини запах тіла різний, навіть якщо це одна сім’я і користуються одними і тими ж засобами гігієни, так само і пудра: Тип шкіри різний, її відтінок.
Ще питання, що це за туш для вій за 30 грн?
Думаю краще зайти в магазин, переплатити, купити туш за 90-100 грн, але ти її відкриєш, подивишся, підбереш собі і будеш користуватися нею з задоволенням!!!
А ось щодо роботи, то думаю спробувати можна, адже це не так і страшно, хочф я б не змогла, тому що продавати товар, це не для мене. _________________ Посміхайтеся, усмішка вас прикрашає!!!
:-) |
|
Догори |
|
 |
Соната

|
Написане: 21 листопада 2008 03:05 pm Тема повідомлення: |
|
|
Ludmilk@, згодна, що продукцію необхідно пробувати. Тому професійні консультанти завжди мають з собою набір пробних зразків помад, ароматів, кремів. Тому з вибором зазвичай, проблем не буває... А щодо туші за 90-100 грн, то висока ціна - це не завжди висока якість. Я маю змогу купувати туші в більш дорогих фірмах, але цілком задоволена якістю наших... _________________ Возьми свою мечту и заставь ее сбыться! |
|
Догори |
|
 |
Ludmilk@

|
Написане: 24 листопада 2008 09:52 am Тема повідомлення: |
|
|
Я ніколи не пробувала ейвонську туш, але моїй знайомій лише вона підходить, коли фарбує якоюсь іншою, то відразу ж червоніють очі, і як наслідок — алергія.
Виходить добра. Але я пробувати чомусь не дуже хочу, також звикла до однієї. Якщо трапиться така нагода — обов’язково спробую!!! _________________ Посміхайтеся, усмішка вас прикрашає!!!
:-) |
|
Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
|
|