|
|
Суспільно-інформаційний портал "Місто Сквира" (ФОРУМ)
Місце для спілкування про Сквиру, Сквирський район, про Україну й про увесь світ!
|
 |
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Володимир

|
Написане: 14 січня 2008 07:15 pm Тема повідомлення: Живопись (изобразительное искусство) |
|
|
Хочу поднять тему настоящей живописи. Мне нравятся реалисты. Терпеть не могу абстракционистов. Поделитесь мнениями. Если кто-то знает творчество сквирских художников - тоже напишите сюда. |
|
Догори |
|
 |
Ludmilk@

|
Написане: 14 листопада 2008 09:25 am Тема повідомлення: театри |
|
|
А я люблю театри. Там така атмосфера...  _________________ Посміхайтеся, усмішка вас прикрашає!!!
:-) |
|
Догори |
|
 |
Володимир

|
Написане: 17 листопада 2008 09:03 pm Тема повідомлення: |
|
|
Так, добре жити, мабуть, у великому місті, де розвинена індустрія мистецтва. Функціонують театри, кінотеатри, інші мистецькі заклади.
Є з чого вибрати, куди сходить. Чи самому приймати участь у якихось заходах.  _________________ Побудуємо щасливе місто разом! |
|
Догори |
|
 |
Ludmilk@

|
Написане: 18 листопада 2008 08:38 pm Тема повідомлення: |
|
|
В чомусь Ви, Володимир, праві.
Добре що розвинена індустрія, але іноді так хочеться тиші, спокою, послухати спів пташок, шум дерев, а не постійний галас в метро, транспорті, на вулиці ще й шум автомобілів за вікном.
Я коли бувала в Сквирі (просто на вихідні, а якось проживала 3 тижні), я така стала спокійна, врівноважена, а повертатися назад не хотілося!!!
Мені дуже подобається таке життя, і я б з задоволенням жила б там, якби було власне житло, тому що знімати не хочеться, хоча порівняно із Київськими цінами, вартість набагато-о-о-о менша.  _________________ Посміхайтеся, усмішка вас прикрашає!!!
:-) |
|
Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
|
|