Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
admin Адміністратор

З нами з: 10.09.07 Повідомлень: 26 Звідки: місто Сквира, Київська область, Україна
|
Написане: 11 вересня 2007 12:37 pm Тема повідомлення: На какую тему вы хотели б поговорить? |
|
|
Я, как администратор этого форума, заинтересован в том, чтобы он развивался и был интересен для каждого кто сюда приходит! По-этому, я рад каждому, кто уже зарегистрировался, и кто уже принимает активное участие в обсуждении той или иной темы.
Форум постоянно развивается: каждый день что-то новое добавляется.
Если вы не нашли интересующего вас форума или категорию, и у вас есть прекрасная тема на котороую вы хотели б общаться, а её нет на форуме, то я буду рад создать специально для вас ту или другую категорию, в том или ином форуме. Вам нужно только написать мне сообщение или письмо на указаный E-mail. Мой девиз: "Хорошо пользователям - хорошо и мне!" Не стесняйтесь, обращайтесь!
8) |
|
Догори |
|
 |
bigboy from bc-city

|
Написане: 21 січня 2008 09:23 pm Тема повідомлення: Re: На какую тему вы хотели б поговорить? |
|
|
admin написав(ла): | Я, как администратор этого форума, заинтересован в том, чтобы он развивался и был интересен для каждого кто сюда приходит! По-этому, я рад каждому, кто уже зарегистрировался, и кто уже принимает активное участие в обсуждении той или иной темы.
Форум постоянно развивается: каждый день что-то новое добавляется.
Если вы не нашли интересующего вас форума или категорию, и у вас есть прекрасная тема на котороую вы хотели б общаться, а её нет на форуме, то я буду рад создать специально для вас ту или другую категорию, в том или ином форуме. Вам нужно только написать мне сообщение или письмо на указаный E-mail. Мой девиз: "Хорошо пользователям - хорошо и мне!" Не стесняйтесь, обращайтесь!
8) |
Жаль людей маловато а тему беседы можно найти каждый день.
Будем ждать лучшых времен :( _________________ Direct evidence |
|
Догори |
|
 |
admin Адміністратор

З нами з: 10.09.07 Повідомлень: 26 Звідки: місто Сквира, Київська область, Україна
|
Написане: 11 березня 2008 02:10 pm Тема повідомлення: |
|
|
Чекати - це добре!!!!!!!!!!!!!!!!! Проте будемо не просто чекати, а робити все можливе для того, щоб кількість користувачів збільшувалася день від дня. І щоб мешканці міста не відносилися посередньо до форуму, а мали бажання спілкуватися тут, приймати якісну участь!!!!!!!!!!!!!!!!!  _________________ Приємного спілкування! |
|
Догори |
|
 |
Світлана

|
Написане: 11 березня 2008 04:14 pm Тема повідомлення: |
|
|
А що саме потріно робити?  _________________ Наше життя, в наших руках!
Будемо мудрими! |
|
Догори |
|
 |
bigboy from bc-city

|
Написане: 11 березня 2008 06:38 pm Тема повідомлення: |
|
|
Administrator написав(ла): | Чекати - це добре!!!!!!!!!!!!!!!!! Проте будемо не просто чекати, а робити все можливе для того, щоб кількість користувачів збільшувалася день від дня. І щоб мешканці міста не відносилися посередньо до форуму, а мали бажання спілкуватися тут, приймати якісну участь!!!!!!!!!!!!!!!!!  |
Думаю проблема будет существовать пока в Сквире не появится не дорогой интернет провайдер. _________________ Direct evidence |
|
Догори |
|
 |
DANAI

|
Написане: 12 березня 2008 01:18 pm Тема повідомлення: |
|
|
Так,з провайдером проблема!Дуже велика проблема,але це питання скоро вирішиться! _________________ "Я УХОЖУ ТЕРЯЯ СТРАХ,Я УХОЖУ НО ОСТАЮСЬ В СЕРДЦАХ..." |
|
Догори |
|
 |
Володимир

|
Написане: 13 березня 2008 03:47 pm Тема повідомлення: |
|
|
DANAI написав(ла): | Так,з провайдером проблема!Дуже велика проблема,але це питання скоро вирішиться! |
А яким провайдером користуєшся ти?
Я УкрТелкомом, плочу 63 грн в місяць. Хотілося б звичайно платити на багато менше, хоча б на половину.  _________________ Побудуємо щасливе місто разом! |
|
Догори |
|
 |
DANAI

|
Написане: 13 березня 2008 08:13 pm Тема повідомлення: |
|
|
Нажаль УкрТелекомом.Сказали що потрібно набрати 50 чоловік,щоб провели кабель високошвидкісного інтернету.Пока що тільки 15 _________________ "Я УХОЖУ ТЕРЯЯ СТРАХ,Я УХОЖУ НО ОСТАЮСЬ В СЕРДЦАХ..." |
|
Догори |
|
 |
алексей

|
Написане: 10 травня 2008 08:11 am Тема повідомлення: |
|
|
Я УкрТелкомом, плочу 63 грн в місяць. Хотілося б звичайно платити на багато менше, хоча б на половину.
мдя....плачю 120 в месяц ..выделенка...полтора гига трафик в месяц...бывает мало |
|
Догори |
|
 |
Vinnichyk
|
Написане: 18 листопада 2008 09:45 pm Тема повідомлення: Добра людина - не та що робить добро а та що не робить зла ! |
|
|
Цікаво було б дізнатися думку про те, про що молодь думає коли бачить стільки мусора і непотребу по всьому місті. І що потрібно щоб і про наше місто не говорили з відразою а говорили з гордістю? _________________ Водолей |
|
Догори |
|
 |
admin Адміністратор

|
Написане: 18 листопада 2008 10:14 pm Тема повідомлення: Re: Добра людина - не та що робить добро а та що не робить з |
|
|
Vinnichyk написав(ла): | Цікаво було б дізнатися думку про те, про що молодь думає коли бачить стільки мусора і непотребу по всьому місті. І що потрібно щоб і про наше місто не говорили з відразою а говорили з гордістю? |
Можете відкрити, наприклад, нову тему "Думка молоді - сміття в місті" у форумі "Сквира сьогодні" (з самого початку).  _________________ Приємного спілкування! |
|
Догори |
|
 |
gruz
|
Написане: 14 квітня 2009 01:20 am Тема повідомлення: інтернет у Сквирі |
|
|
Народ!
Підкажіть, які є варіанти підключитись до інтернету у Сквирі? Бо я спробував щось дізнатись через інтернет - жодного провайдера в Сквирі не знайшов.
Підкажіть, які є. Дякую. |
|
Догори |
|
 |
MAPIHA
|
Написане: 14 квітня 2009 01:33 am Тема повідомлення: |
|
|
Наближаєця печальна дата для Украіни, 26 квітня- день Чорнобильскоі катастрофи і хотілось щоб "skvira.com" опубліковала список ліквідаторів Чорнобильскоі катастрофи м. Сквира які ціною власного здоров'я врятували світ від радіактивного забрудненя.З повагую Марина |
|
Догори |
|
 |
Sashok

|
Написане: 14 квітня 2009 03:23 pm Тема повідомлення: Re: інтернет у Сквирі |
|
|
Привіт усім. На даний час всі бажаючі в кого є ст.телефон за десь 550,00грн.(разом з модемом і платою за підключення) мають змогу підключитися до "ОГО", без жодних проблем |
|
Догори |
|
 |
bigboy from bc-city

|
Написане: 16 квітня 2009 08:30 pm Тема повідомлення: |
|
|
MAPIHA написав(ла): | Наближаєця печальна дата для Украіни, 26 квітня- день Чорнобильскоі катастрофи і хотілось щоб "skvira.com" опубліковала список ліквідаторів Чорнобильскоі катастрофи м. Сквира які ціною власного здоров'я врятували світ від радіактивного забрудненя.З повагую Марина |
По - перше ,я також з повагою відношусь до людей .які ціною свого життя і здоровя ,ліквідовували катастрофу.Вічна їм шана і память.
По - друге , якщо хтось буде складати список ліквідаторів , то хай вже включають і район . бо в селах то також люди , їм буде обідно , що не згадали.
А по- третє , МАРІНА якщо ви така ініціативна і чуйна людина , що зразу після регістрації на сайті перші три свої повідомлення присвячуєте темі чорнобильців , то може не потрібно давати ніяких доручень адмінам . а самій зібрати списки ліквідаторів і викласти їх на сайті . Ми будем Вам вельми вдячні. _________________ Direct evidence |
|
Догори |
|
 |
|